<h2>Αρώματα με φερομόνες</h2><p>Όπως έχουν αποδείξει διάφορες μελέτες οι φερομόνες έχουν την ιδιότητα να εκλύουν το αντίθετο φύλλο, πχ όταν δύο άνθρωποι είναι κοντά, οι φερομόνες τους αιωρούνται και εισέρχονται στη μύτη, που είναι η είσοδος προς τον εγκέφαλο και που ρυθμίζει την έκκ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aromaferomoni.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Με ένα άρωμα… επιτυχία στο αντίθετο φύλο!  </h2><p>Όπως έχουν αποδείξει διάφορες μελέτες οι φερομόνες έχουν την ιδιότητα να εκλύουν το αντίθετο φύλλο, πχ όταν δύο άνθρωποι είναι κοντά, οι φερομόνες τους αιωρούνται και εισέρχονται στη μύτη, που είναι η είσοδος προς τον εγκέφαλο και που ρυθμίζει την έκκρ..</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aromaferomoni.gr/more.php?l=el&id=3245' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Θέλετε ότι εύχεστε και ονειρεύεστε να το αποκτάτε; </h2><p>Με το χειροποίητο φυλαχτό βραχιόλι των ευχών ότι εύχεστε και ονειρεύεστε θα γίνετε πραγματικότητα. Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ενεργειακά φυλαχτά για επαγγελματική επιτυχία, προσωπική επιτυχία, για μεγάλη προστασία...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aromaferomoni.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Με ένα άρωμα… επιτυχία στο αντίθετο φύλο!  </h2><p>Όπως έχουν αποδείξει διάφορες μελέτες οι φερομόνες έχουν την ιδιότητα να εκλύουν το αντίθετο φύλλο, πχ όταν δύο άνθρωποι είναι κοντά, οι φερομόνες τους αιωρούνται και εισέρχονται στη μύτη, που είναι η είσοδος προς τον εγκέφαλο και που ρυθμίζει την έκκ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aromaferomoni.gr/more.php?l=el&id=3244' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
τι είναι οι φερομόνες
 

Τι είναι οι φερομόνες


 
 
Με ένα άρωμα… επιτυχία στο αντίθετο φύλο!  
 
Φερορμόνη σημαίνει φορέας του ενθουσιασμού! Oι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται από το σώμα των ανθρώπων με φυσικό τρόπο, αόρατες στο γυμνό μάτι και τις οποίες εκκρίνει σε μικρή ποσότητα κάθε φορά που ιδρώνει. 
 
Όπως έχουν αποδείξει διάφορες μελέτες οι φερομόνες έχουν την ιδιότητα να εκλύουν το αντίθετο φύλλο, πχ όταν δύο άνθρωποι είναι κοντά, οι φερομόνες τους αιωρούνται και εισέρχονται στη μύτη, που είναι η είσοδος προς τον εγκέφαλο και που ρυθμίζει την έκκριση των αναπαραγωγικών ορμονών.
 
Το χαρακτηριστικό αυτό έχει σχεδόν χαθεί μέσα από την εξέλιξη, αλλά όχι εντελώς. Επειδή οι άνθρωποι είναι εκτεθειμένοι σε όλα τα διαφορετικά είδη των οσμών κατά την ανάπτυξη τους, οι φερομόνες, ειδικά οι σεξουαλικές φερομόνες παρατηρούνται μόνο υποσυνείδητα. Όσο μεγαλώνουμε το σώμα μας μειώνει την αναπαραγωγή φερομονών.  Ακόμα κάθε φορά που πλενόμαστε οι φερομόνες φεύγουν από τοσώμα μας.  Φυσικά δεν μπορούμε να μην πλενόμαστε. Υπάρχει λύση «αρώματα με φερομόνες».
 
Υπάρχουν αρώματα με φερομόνες για γυναίκες και για άντρες. 
 
Τα πλεονεκτήματα αρωμάτων με φερομόνες:
- Σας κάνει περισσότερο ελκυστικούς 
- Μεγαλύτερη επιτυχία στο αντίθετο φύλο
- Σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση – αυτοεκτίμηση
 
Χρησιμοποιήστε αρώματα με φερομόνες στο πρώτο σας ραντεβού για να είστε σίγουροι για την επιτυχία του ή εάν θέλετε να είστε ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας
 
Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 63, Περιστέρι / Αθήνα
Τηλέφωνο: 2155301941 Κινητό: 6983154534 Ώρες λειτουργίας 10:00πμ - 05:00μμ (Δευτέρα - Παρασκευή)